Cautare

913 de rezultate pentru "cosescuurel str bucegi 119" (6.81 secunde)
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Oltenitei catre str. ... Oltenitei dinspre str. ... Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str. ... Politistii au procedat la urmarirea autovehiculului in cauza, fiind oprit in dreptul unui imobil de pe str.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str.
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. Mihai Eminescu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Ghencea, dinspre str.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str.
Timisoara, dinspre str. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Colentina, dinspre str.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. Polona. • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
Documentatia pentru reinnoirea contractului incheiat in anul 2013 se depune la Directia Utilitati Publice Sector 3 din Str. ... str. ... 3-5, Str. ... 32, str.
48 de hectare de teren agricol (cumparate anul acesta), 10 hectare de padure si 19 hectare de pajiste alpina in Bucegi.
Cele doua iesisera la o plimbare pe un drum forestier din Bucegi, iar la un moment dat vehiculul s-a rasturnat.
Fostul presedinte a participat, joi, la Sinagoga Mare din Bucuresti, la o ceremonie de comemorare a victimelor accidentului de elicopter din Muntii Bucegi, in care au murit 6 militari israelieni si unul roman, care participau la un exercitiu bilateral.
Ceva mai mari sunt preturile practicate in aceasta perioada daca alegeti o pensiune cu cinci margarete, cum este Pensiunea Bucegi.
Potrivit acestuia, cel mai vândut produs al companiei este pateul Bucegi, cu o pondere importanta în cifra de afaceri a companiei.
Enigmele energetice din Bucegi, intre credintele mistice vechi de cateva milenii si teoriile conspiratiei contemporane 2. Aurul din Apuseni - panem et circenses, crime si povesti de iubire imposibile 3.
Obiective turistice Castelul Bran, monument istoric si arhitectonic, este situat intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, la 30 de km de Brasov, in Pasul Rucar-Bran.
google-analytics.com